tisdag 28 april 2009

OM man ändå bestämt sig...

Att ta ett beslut och sen VERKLIGEN göra det man beslutat, är långt ifrån att som de flesta gör, säga att man VILL göra en sak men sen inte göra det fullt ut, eller tillräckligt snart, eller kanske inte göra det alls. Det är stor skillnad på "ska göra" och "vill göra", eller "nu" och "snart".

För de som någon gång känt att allt går bra, ingenting är omöjligt och att man dagligen åstadkommer saker som man innan kanske gruvat sig för, eller kanske inte trodde att man skulle klara av, går det senare ofta upp ett ljus för, att det berodde på att dom verkligen tog action och gjorde vad dom sagt att dom skulle göra, att dom gjorde saker nu och inte sen, och att dom VERKLIGEN gjorde vad dom ville skulle bli gjort. Jag har vidrört detta förrut - DOERS.

För att utveckla och effektivisera sig själv eller en verksamhet behövs ofta inte så stora förrändringar. Men det gäller i de flesta fall att verkligen göra allt man har sagt att man ska göra, att verkligen prata med den man sagt att man ska prata med, att verkligen träna när man sagt att man ska träna, att verkligen hämta det man sagt att man ska hämta, att verkligen åtgärda det problem man ser eller blivit uppmärksammad på, eller att verkligen skicka den inbjudan man gått och tänkt på under lång tid osv. Att ta action i varje fråga och omsätta tankar till handling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.