torsdag 30 maj 2019

Etapp 1 snart klart

Hejja, skolan har inledningsvis gått bra, men tagit enormt mkt tid och energi den senaste tiden, för att överhuvud taget bli klar inför de avslutande tentorna i huvudämnena. Hur dom sen går vete tusan, men de inlednande tentorna på vägen har gått bra.

I början av Juni skall tre tentor klaras av och fram till Aug skall sen en ny kurs startas samt ev omtentor slutföras. Jag ser ljuset i tunneln, hoppas bara att det inte är tåget.

Efter etapp 1 måste jag välja väg och nu blir det svårt.
Jag har bestämt vad jag vill, men frågan är om det är praktiskt genomförbart, då även familj och ekonomi måste fortsätta funka på nått sätt. Jaja, jag har sommaren på mig att ordna med det praktiska, eller avbryta/ändra planerna.

Skulle det nu dyka upp ett fantastiskt erbjudande om nytt kul uppdrag eller anställning under sommaren, så överväger jag att tacka JA för att slippa grotta med förändringar runt familjelivet mest. Melanie börjar skolan till hösten, förskoleklass i Strömsund med obligatorsik närvaro Mån-Tors. Där finns inte mkt utrymme att med enkelhet ordna med boende på annan ort för henne en tid framåt.

Vi får se hur jag beslutar och var jag ev hamnar. Lätt är det iaf inte, just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.