onsdag 1 augusti 2012

Aktivitet online

Efter att under många år varit otroligt närvarande på webben har vi den sista tiden kunnat göra mera uppdrag live. Det är just nu helt rätt timing för oss och har fungerat mycket bra och vi fortsätter tack vare det att öka vår omsättning i MST Consulting.
Däremot är det därför inte längre samma engagemang och resultaten på webben, som faktiskt (tro´t eller ej) kräver otroligt mkt tid för att man ska lyckas.

Man måste helt enkelt lägga väldigt mkt tid och energi på att först lära sig, sedan testa och prova sig fram, för att sedan trycka full power med det man företagit sig på webben. Inget gör sig självt och om det vore lätt skulle alla göra det. Tänk på det!

Hur många känner Du egentligen som lever på sin internetbusiness? Nä, just det...

Jag har tidigare berört ämnet internet, vilket jag tycker är ett otroligt bra och i nutid mkt viktigt verktyg för oss alla och inte bara "en fluga" som vår fd infrastrukturminister Inez Uusman en gång i tiden uttalade sig. Hon hade fel, fel, FEL. Det kommer hela tiden nya användningsområden för internet och flera verktyg och hjälpmedel för oss med internet. Vi ska utnyttja dom möjligheterna.

Tyvärr kommer med det även flera lycksökare och busar som tror att man kan göra "det snabba klippet" som gör att dom inte behöver jobba för sin brödföda. Dessvärre upptäcker dom snart att det är en illusion, trots alla bli-rik-på-internet-snabbt-kurser och blir mer och mer nervvrak för att dom kanske måste ta ett "vanligt" arbete som så många andra. Risken är att dom hinner dra flera med sig i fördärvet innan dom upptäcker detta.

Jag förordar och peppar normalt de som är starka nog att gå sin egen väg och lyckas, men jag vill samtidigt varna för att den första som ska "trampa stigen" ofta får kämpa hårdare än alla de som sedan kommer efter...

Vad Du än gör, GE ALDRIG UPP DIN DRÖM. Prova gärna, våga misslyckas, men RES DIG ALLTID IGEN!

YES - You can!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.