tisdag 15 december 2009

Som vanligt mera bråttom än någonsin

Dom säger att på eftermiddagen, eller på kvällen får den late brått. Det verkar även stämma väldigt bra in på "i slutet av året..." också.

Jag vete fasen hur det går till, men jag får alltid hur mycket som helst att göra när det börjar närma sig slutet av året, även om det varit mindre att göra en lång period innan och att det sett ut att fortsätta så, så ska nu allt göras samtidigt och helt plötsligt får "julstöket" vänta - som vanligt, om jag ens hinner ha jul!

Jag tillhör väl kanske inte heller de som tycker det är "superduper"-mysigt med Jul och anstränger mig inte heller särskilt mycket inför julen i normala fall, men det är klart att ledighet alltid är skönt och att dessutom få tillbringa ledigheten med dom man gillar bäst med massor av god mat och kärlek, är då naturligtvis kanon.
Men jag är av den åsikten att man ska kunna unna sig det även om det inte är Jul och då kanske man kan göra det oftare och mindre omständigt.

Man kan improvisera och vara lite spontan, gå mera på magkänslan och göra mera av en vardagssituation. Det finns många tillfällen som jag hellre skulle ta en vardagssituation och göra speciell och att hellre senare ta en högtid och göra mera lik en vardagssituation. Lite oförutsägbart och spännande helt enkelt, eller kanske rent utav lathet eller obstinathet, för att kunna göra saker när andan faller på istället för att vara styrd av tider, datum eller årstider.

Att spontant börja göra något för att det är roligt och givande istället för att känna sig styrd att tycka om något. Att göra som man själv vill helt enkelt och att inte vara beroende eller i greppet på andra eller annat.

Ni kanske börjar se var jag vill komma?
Fram för mera frihet att göra vad man vill, när man vill, med vem man vill!
Stärk Ditt oberoende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.