torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År


Jag vill till att börja med önska alla ett helt fantastiskt 2010, ett föränd-ringens år.

Den internationella ekonomiska krisen avstannar och vänder för att på sikt bli bättre än på många år. Högkunjunktur väntar och De som nu är väl förberedda kommer att kunna tjäna en del de närmaste åren med början 2010. De som klarat krisen kommer nu förhoppningsvis att gå stärkt ur den.

Ni som vill kan förändra Er själva eller något av Era beteenden, som Ni dessutom kanske länge funderat på. Nu är det verkligen ett bra tillfälle. Ett årsskifte har under lång tid medfört en del löften på gott och ont. Vissa kan hålla sina löften medan andra inte klarar det. Några bryr sig inte alls om sina löften över huvud taget, eller är så vana att avge löften så att ytterligare ett löfte mer eller mindre varken gör hit eller dit, lösningarna bara ramlar på plats.

Förändringar kan ibland vara skrämmande men är ofta viktigt för utveckling. I kristider som de ekonomiskt svaga åren 2008 och 2009 varit, är det De som varit mest flexibla och snabbast att genomföra sina förändringar som nu kommer att bli vinnare.

Jag har redan formulerat mina egna löften och lovar mig själv förrändringar både i privatlivet och i verksamheten och ser verkligen fram mot detta år. Det ser ut att bli ett väldigt spännande år. Hoppas Ni alla nu kan eller kommer att kunna känna lika.

Gott Nytt År på Er alla där ute!
Kramar, Magnus Strid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.